GLOBAL

DRINKS

Vi specialiserer os inden for distribution af Øl, Sodavand og Spirtius til Danmarks bedste priser så du kan få mest ud af din forretning!


LIDT OM OSVi er en engros virksomhed, som speceliserer sig indenfor salg og distribution af øl, sodavand, spiritus, mineralvand og alt andet forskelligt sortiment af drikkevarer.

Vi leverer til forsellige virksomheder som cafeer, bar, bodeagaer, kiosker og alle andre slags arbejdspladser eller til enkelte arrangementer

Udover at vi kan tilbyde markedest skarpeste priser, så er grunden til vi er valget hos vores kunder, vores enestående service, hvor vi leverer alle ugens dage med,  ikke bare fra dør til dør, men helt indtil ønsket placering. Tid og præcision er et hovedfokus for os hver eneste dag, og derfor garantere vi, at du som kunde hos os, aldrig vil mangle drikkevarer.


___________________________________________________________________________________


HOS GLOBAL DRINKS ER VORES MOTTO


Vi specialiserer os inden for distribution af Øl, Sodavand og Spirtius til Danmarks bedste priser så du kan få mest ud af din forretning!


- Det betyder at du kan blandt andet nyde godt af Hurtig levering – bestil inden kl. 05:00 og få leveret samme dag. Nem bestilling –  telefon, sms eller mail.


- Erfarent personale:  

Uddannede chauffører og kompetente konsulenter Vores konsulenter kan være din sparringspartner, til din forretning og hvordan du får den til at gro.

Vores professionelle chauffører sikrer præcise leveringer med et smil.


- Grafisk assistance og produktion af marketingsmateriale, plakater o.lign. Øg dit salg og sæt fokus på dine produkter med flotte tilbudsplakater, speciallavet til din stil.


- Merchandise – som grossist har vi adgang til branding merchandise. Vi har adgang til merchandise fra alle de store brands. Og meget meget mere….

Copyright © All Rights Reserved

BANK

KONTO: 0001807108

REG: 5497

SWIFT: NYKBDKKK

IBAN: DK1954970001807108